Personvernerklæring

Oppdatert:

Velkommen til vår personvernerklæring

Ditt personvern er kritisk viktig for oss.

Gitarnett er lokalisert lokalisert i Norge med nettsiden Gitarnett.

Vår nettstedsadresse er: https://gitarnett.no

Det er Gitarnetts retningslinjer å respektere personvernet ditt angående all informasjon vi samler inn under drift av nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen gjelder https://gitarnett.no (heretter “oss”, “vi”, eller “https://gitarnett.no”). Vi respekterer ditt personvern og er forpliktet til å beskytte personlig identifiserbar informasjon du gir oss gjennom nettstedet. Vi har vedtatt disse retningslinjene for personvern for å forklare hvilken informasjon som kan samles inn på nettstedet vårt, hvordan vi bruker denne informasjonen, og under hvilke omstendigheter vi kan gi informasjonen til tredjepart. Denne personvernerklæringen gjelder bare informasjon vi samler inn via nettstedet og gjelder ikke innsamling av informasjon fra andre kilder. Disse retningslinjene for personvern inneholder de generelle regler og retningslinjer som regulerer din bruk av nettstedet vårt. Avhengig av aktivitetene dine når du besøker nettstedet vårt, kan det hende du blir pålagt å samtykke i tilleggsvilkår.

Besøkende på nettstedet

Som de fleste nettsideoperatører, samler Gitarnett ikke-personlig identifiserende informasjon om den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertypen, språkinnstilling, henvisende nettsted og dato og klokkeslett for hver besøkendes forespørsl. Gitarnetts formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan Gitarnetts besøkende bruker nettstedet. Fra tid til annen kan Gitarnett gi ut ikke-personlig identifiserende informasjon, for eksempel ved å publisere en rapport om trender i bruken av nettstedet.

Gitarnett samler også inn potensielt personlig identifiserende informasjon som IP-adresser (Internet Protocol) for innloggede brukere og for brukere som legger igjen kommentarer på blogginnleggene på https://gitarnett.no. Gitarnett avslører bare innloggede bruker- og kommentar-IP-adresser under de samme omstendighetene som den bruker og avslører personlig identifiserende informasjon som beskrevet nedenfor.

Innsamling av personlig identifiserende informasjon

Enkelte besøkende på Gitarnetts nettsteder velger å samhandle med Gitarnett på måter som krever at Gitarnett samler personlig identifiserende informasjon. Mengden og typen informasjon Gitarnett samler inn avhenger av samspillets art. For eksempel ber vi besøkende som melder seg på en blogg på https://gitarnett.no om å oppgi brukernavn og e-postadresse.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetoder over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

Annonser

Annonser som vises på nettstedet vårt kan leveres til brukere, av annonseringspartnere som kan bruke informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene lar annonseserveren gjenkjenne datamaskinen din hver gang de sender deg en annonse på nett for å samle informasjon om deg eller andre som bruker datamaskinen din. Denne informasjonen gjør at annonsenettverk blant annet kan levere målrettede annonser som de mener vil være mest mulig interessante for deg. Denne personvernerklæringen dekker bruken av informasjonskapsler fra Gitarnett og dekker ikke bruk av informasjonskapsler fra noen annonsører.

Lenker til eksterne nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en lenke fra en tredjepart, blir du ledet til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gå gjennom personvernretningslinjene og vilkårene og betingelsene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over ,og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernretningslinjer eller praksis på noen tredjeparts nettsteder, produkter eller tjenester.

Https://gitarnett.no bruker Google AdWords for remarketing

Https://gitarnett.no bruker remarketingtjenester for å annonsere på tredjeparts nettsteder (inkludert Google) til tidligere besøkende på nettstedet vårt. Det kan bety at vi annonserer til tidligere besøkende som ikke har fullført en oppgave på nettstedet vårt, for eksempel ved å bruke kontaktskjemaet for å gjøre en forespørsel. Dette kan være i form av en annonse på Googles søkeresultatside, eller et nettsted i Google Displaynettverk. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på noens tidligere besøk. Naturligvis vil alle innsamlede data bli brukt i samsvar med vår egen personvernerklæring og Googles personvernerklæring.

Du kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til deg ved hjelp av Google Ad Preferences-siden, og hvis du vil, kan du velge helt bort interessebasert annonsering ved hjelp av informasjonskapsel-innstillinger eller permanent ved hjelp av en nettleserplugin.

Beskyttelse av visse personlig identifiserende informasjon

Gitarnett formidler potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon bare til de ansatte, leverandører og tilknyttede organisasjoner som (i) trenger å vite den informasjonen for å behandle den på Gitarnetts vegne eller for å tilby tjenester tilgjengelig på Gitarnetts nettside, og ( ii) som har avtalt ikke å avsløre den til andre. Noen av de ansatte, leverandører og tilknyttede organisasjoner kan være lokalisert utenfor hjemlandet ditt; ved å bruke Gitarnetts nettsted, samtykker du til overføring av slik informasjon til dem. Gitarnett vil ikke leie eller selge potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon til noen. Bortsett fra til sine ansatte, leverandører og tilknyttede organisasjoner, som beskrevet ovenfor, røper Gitarnett potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon bare som svar på en stevning, rettskjennelse eller annen regjeringsanmodning, eller når Gitarnett mener i god tro at formidlingen er rimelig nødvendig for å beskytte eiendommen eller rettighetene til Gitarnett, tredjeparter eller publikum for øvrig.

Hvis du er en registrert bruker av https://gitarnett.no og har oppgitt din e-postadresse, kan Gitarnett av og til sende deg en e-post for å fortelle deg om nye funksjoner, be om tilbakemeldinger, eller bare holde deg oppdatert om hva som skjer med Gitarnett og våre produkter. Vi bruker først og fremst bloggen vår for å kommunisere denne typen informasjon, så vi regner med å holde denne typen e-post til et minimum. Hvis du sender oss en forespørsel (for eksempel via en support-e-post eller via en av våre tilbakemeldingsmekanismer), forbeholder vi oss retten til å publisere den for å hjelpe oss med å avklare eller svare på forespørselen din eller for å hjelpe oss med å støtte andre brukere. Gitarnett tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring eller ødeleggelse av potensielt personlig identifiserende og personlig identifiserende informasjon.

Innsamlet statistikk

Gitarnett kan samle inn statistikk om atferden til besøkende på nettstedet. Gitarnett kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre. Gitarnett røper imidlertid ikke din personlig identifiserende informasjon.

Affiliate Disclosure

Dette nettstedet bruker affiliate lenker og tjener provisjon fra visse lenker. Dette påvirker ikke kjøpene dine eller prisen du måtte betale.

Informasjonskapsler

For å berike og perfeksjonere din opplevelse på nett bruker Gitarnett “Cookies” eller “Informasjonskapsler”, lignende teknologier og tjenester levert av andre for å vise personlig innhold, passende annonsering og lagre dine preferanser på datamaskinen din.

En informasjonskapsel er en streng av informasjon som et nettsted lagrer på en besøkendes datamaskin, og som besøkerens nettleser gir til nettstedet hver gang besøkende kommer tilbake. Gitarnett bruker informasjonskapsler for å hjelpe Gitarnett med å identifisere og spore besøkende, deres bruk av https://gitarnett.no, og deres innstillinger for nettstedstilgang. Gitarnetts besøkende som ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinene deres, bør stille nettleserne til å nekte informasjonskapsler før de bruker Gitarnetts nettsteder, med den ulempen at visse funksjoner på Gitarnetts nettsteder kanskje ikke fungerer som de skal uten hjelp av informasjonskapsler.

Ved å fortsette å bruke nettstedet vårt uten å endre innstillingene for informasjonskapsler, bekrefter du og aksepterer Gitarnetts bruk av informasjonskapsler.

Netthandel

De som gjennomfører transaksjoner med Gitarnett – ved å kjøpe Gitarnetts tjenester eller produkter, blir bedt om å gi tilleggsinformasjon, inkludert om nødvendig personlig og finansiell informasjon som kreves for å behandle disse transaksjonene. I begge tilfeller samler Gitarnett slik informasjon bare i den grad det er nødvendig eller hensiktsmessig for å oppfylle formålet med den besøkendes samhandling med Gitarnett. Gitarnett røper ikke personlig identifiserende informasjon annet enn beskrevet nedenfor. Og besøkende kan alltid nekte å gi personlig identifiserende informasjon, med forbehold om at det kan forhindre dem i å delta i bestemte nettstedrelaterte aktiviteter.

Endringer i personvernerklæringen

Selv om de fleste endringer sannsynligvis vil være små, kan Gitarnett endre sin personvernerklæring fra tid til annen, og etter Gitarnetts eget skjønn. Gitarnett oppfordrer besøkende til ofte å sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernerklæringen. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter endringer i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av en slik endring.

Kontaktinformasjon

Om du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss via epost.